Corseteria

Sempre he cregut que per definir bé la figura femenina, ja sigui per a una ocasió especial o pel dia a dia, cal disposar de les eines necessàries. A Guacs tens un repertori de possibilitats per a totes les ocasions que et faran sentir bé: faixes senceres, faixa-braga, faixa panty, tubulars i lumbars, sostenidors llargs i curts.

corseteria-3

Llenceria núvies

En aquest dia tan especial la núvia és la protagonista d’un film irrepetible e inoblidable. Tot comença des de l’emoció interior definida per una llenceria nupcial elegant i sensual, que a Guacs trobaràs amb assessorament personal i professional garantit.

nuvies-2

Llenceria eròtica

Si cada dia vols que sigui diferent, fes fluir la teva fantasia amb la nostra llenceria i complements eròtics. T’ajudarem a que les nits siguin úniques amb una àmplia gamma d’articles suggerents, agosarats i sensuals. Experimenta noves sensacions amb joguines, temptacions, olis, plomes, transparències, antifaç.

erotica-2

Bany

Quan arriba el bon temps cal que el model de banyador sigui adequat i realci la figura. A Guacs hem escollit un ampli ventall de banyadors per a la dona, des de bikinis i conjunts més atrevits, fins al clàssic banyador d’una sola peça en diferent tipus de teixits, colors i estampats.

bany-dona-1

Mitges i Panties

Crec fermament que una de les parts més femenines i seductores de la dona són les cames, proba d’això és que en moltes pel·lícules l’estereotip femení ha estat aquest. Amb l’ànim de continuar fent de les cames un símbol distintiu de la dona t’hem seleccionat un conjunt de novetats imaginatives i originals del sector.

mitjons-panties-3

Homewear

Molt millor si el temps de relax a casa s’acompanya de peces còmodes, sexys i sensuals. Personalment, m’ajuda a sentir-me bé i, alhora, en harmonia amb l’entorn. A Guacs hem creat un espai dedicat a assolir aquesta sensació única, t’ajudarem a aconseguir-ho amb un ampli ventall de peces de roba interior informal i original.

homeware-dona-1