Underwear

He creat un espai dedicat exclusivament a tu, on podràs escollir la teva roba íntima masculina amb una selecció de col·leccions i marques que et donaran comoditat en funció de les teves preferències. Et guiaré per a que puguis escollir la peça més adient per cada moment del dia: bòxers, slips, tangues, samarretes.

underware-home-1

Homewear

L’estètica a la llar ja no és un tret exclusiu de la dona. L’home actual cuida la seva imatge en l’entorn més íntim, fent compatible la comoditat i l’elegància. Aquests detalls són un tret distintiu que defineixen l’home de vanguàrdia, caracteritzat per una vestimenta informal, desenfadada, atrevida i perquè no, glamurosa.

homeware-home-2

Bany

Comença la calor i et veig amb la teva roba de bany gaudint del plaer de l’estiu, la llibertat, la diversió i l’estètica. Et serà fàcil d’aconseguir amb l’àmplia gamma de roba de bany que he seleccionat amb criteris de comoditat, disseny, sensualitat, atreviment i distinció. El nostre corner de bany no et deixarà indiferent davant les noves tendències.

bany-home-3

Mitjons

Un dels aspectes al que sempre hi presto atenció, en tan que la comoditat comença pels peus i alhora defineixen els trets distintius de l’home, són els mitjons. Aquests parlen de tu, de com ets, del teu caràcter, de la teva posició davant la vida. El mostrari de Guacs t’ofereix solucions a les necessitats i gustos entre teixits, colors i estampats.

mitjons-home-1